
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στη ΜΕΘ.
Πολλαπλές ανακοπές ενώ έτρωγε σουβλάκια υπέστη γυναίκα 65 ετών στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr η 65χρονη, ενώ έτρωγε σε ψητοπωλείο στις Μοίρες με το σύζυγό της, υπέστη δύο ή τρεις ανακοπές.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί κατέβαλαν άμεσες και υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν.
Αν και η γυναίκα αρχικά δεν ανταποκρινόταν, τελικά, οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς και η καρδιά της άρχισε πάλι να χτυπά, επιβραβεύοντας την επιλογή των γιατρών να επιμείνουν.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στη ΜΕΘ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πυρ ομαδόν κατά Δένδια: Τον «κάρφωσε» υπουργός, αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Μόνο σε κώμα δεν θα ερχόμουν στη Βουλή»
- Από την Καρντάσιαν και τις απαγωγές των πλούσιων αφεντικών κρυπτονομισμάτων, στο Λούβρο – Η τελευταία ελπίδα της Γαλλίας να βρεθούν τα κοσμήματα ονομάζεται BRB
- «Είναι χάσιμο χρόνου»: Τι οδήγησε στο ναυάγιο των νέων ειρηνευτικών επαφών για την Ουκρανία μεταξύ Τραμπ-Πούτιν