Αυτές οι περιοχές είναι οι «πρωταθλήτριες» στη ρευματοκλοπή

Αυτές οι περιοχές είναι οι «πρωταθλήτριες» στη ρευματοκλοπή

Την τελευταία δεκαετία για αυτόν το λόγο έχουν απολυθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ γύρω στα 100 άτομα. Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Η είδηση ότι γνωστό αθηναϊκό «έκλεβε» ρεύμα δεν έκανε καμία εντύπωση στους εργαζομένους αλλά και στα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ γιατί όπως λένε η χώρα είναι γεμάτη τέτοιες περιπτώσεις.

Μόνο στην Αττική έχουν καταγραφεί τα τελευταία τριάμισι χρόνια, 13.055 περιστατικά, με «πρωταθλήτριες» να αναδεικνύονται η Κηφισιά και η Φιλοθέη, επιβεβαιώνοντας πως ανάμεσα στους παραβάτες δεν είναι μόνο φτωχά νοικοκυριά αλλά και ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων.

Αν θέλετε να μάθετε τους πρωταθλητές στις ρευματοκλοπές στα νησιά, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι η Κέρκυρα, η Ρόδος και το Ηράκλειο Κρήτης. Αντίστοιχα, στα νησιά που προσελκύουν το μεγαλύτερο κύμα τουριστών, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως γίνονται πολλές ρευματοκλοπές, ωστόσο παρατηρείται μειωμένος έλεγχος από τα συνεργεία, μιας και η εταιρία στις περιοχές αυτές είναι άκρως υποστελεχωμένη.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι πολίτες ή οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να πειράξουν τα ρολόγια τους προκειμένου να γλιτώσουν χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά υπάρχουν και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι, ζητώντας περίπου 200 ευρώ, βάζουν τη σφραγίδα της εταιρίας και αλλάζουν την καταμέτρηση. Την τελευταία δεκαετία για αυτόν το λόγο έχουν απολυθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ γύρω στα 100 άτομα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.