Έτσι θα τσεκάρετε αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές

Έτσι θα τσεκάρετε αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές

Σήμερα Black Friday και ήδη πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη πραγματοποιήσει αγορές τους, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για το σημερινό μεγάλο «μπαμ».

Οι εκπτώσεις παρ’όλα αυτά κρύβουν παγίδες, καθώς ενδέχεται η αρχική τιμή να μην είναι η αληθινή και στην ουσία ο επιχειρηματίας να μην έχει μειώσει το κόστος.

Γι’αυτό λοιπόν με αφορμή την εμπορική προωθητική δράση και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.

Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες.

Οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με λίγα λόγια, για να μην πάτε σαν τα πεπόνια και πιαστείτε κότσος από τις εταιρείες, μπορείτε να τσεκάρετε για το κατά πόσο οι αναγραφόμενες προσφορές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και να αναζητήσετε το προϊόν που θέλετε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.