Οι κάτοικοι της Λάρισας «ντύνουν» τα δέντρα με μπουφάν και έχουν λόγο σοβαρό

Οι κάτοικοι της Λάρισας «ντύνουν» τα δέντρα με μπουφάν και έχουν λόγο σοβαρό

Αξιέπαινη προσπάθεια από τους κατοίκους.

Να «ντύσουν τα δέντρα με μπουφάν» για καλό σκοπό, καλεί τους Λαρισαίους πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκδήλωση δημιουργήθηκε μέσω facebook με στόχο οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να ντύσουν τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειάζονται γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» καθώς και το μέγεθος του ρούχου, γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο, μεταδίδει το onlarissa.gr.

Είναι μια δράση που σκοπό έχει να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδων πολιτών, μεταξύ των οποίων και οι έγκλειστοι των φυλακών Λάρισας.

Το μήνυμα της πρωτοβουλίας, αναφέρει: «Τώρα που αρχίζουν τα κρύα, ας ακολουθήσουμε μια καλή πρακτική: ας ντύσουμε τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειαζόμαστε γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» καθώς και το μέγεθος του ρούχου γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο. (Δίνουμε έτσι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος στο κρύο). Τα υπόλοιπα ρούχα τα πάμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη) ή τα ρίχνουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων στις πλατείες, μέρος των οποίων επιστρέφει σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.