Σε αυτή τη χώρα η κοκαΐνη διανέμεται πιο γρήγορα από το φαγητό!

Σε αυτή τη χώρα η κοκαΐνη διανέμεται πιο γρήγορα από το φαγητό!

Τι δείχνει μια αποκαλυπτική έρευνα.

Μέσα στα πλαίσια της έρευνας για τη παγκόσμια χρήση ναρκωτικών για το έτος 2018, βρέθηκαν αποτελέσματα που ξάφνιασαν ακόμα και τους πιο περίεργους αναγνώστες.

140.000 άτομα από όλο το κόσμο ερωτήθηκαν σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, και οι απαντήσεις αξιολογήθηκαν και παρουσιάστηκαν πρόσφατα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τη παγκόσμια κοινότητα.

Στην Ελβετία τα τελευταία χρόνια ακολουθείται μια πιο χαλαρή πολιτική σε σχέση με τα ναρκωτικά, ακόμα και με τα σκληρά τους είδους. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν μπορείς να παραγγείλεις κοκαΐνη, και να την παραλάβεις γρηγορότερα από ότι θα φτάσει φαγητό από έξω.

Σε αυτή τη χώρα η κοκαΐνη διανέμεται πιο γρήγορα από το φαγητό!

Μέσα σε 30 λεπτά μπορείς να προμηθευτείς ναρκωτικά, ενώ η μόνη χώρα που ξεπερνάει την Ελβετία είναι η Βραζιλία, όπου βέβαια ο έλεγχος από τις αρχές είναι ελλιπής

15% των Ελβετών δήλωσε ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών τουλάχιστον μία φορά το 2018, ενώ πρώτοι σε χρήστες είναι η Βαρκελώνη.

Επίσης ένα σημαντικό εύρημα είναι ότι οι περισσότεροι κάνουν χρήση κοκαΐνης τα Σαββατοκύριακα, και έχουν ταυτίσει την διασκέδαση με τη χρήση παραισθησιογόνων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.