Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην κόρη του όταν η μητέρα έλειπε στη δουλειά

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην κόρη του όταν η μητέρα έλειπε στη δουλειά

Ένας 40χρονος πατέρας από τον Βόλο κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του όταν η μητέρα της έλειπε για τη δουλειά.  

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο ανήλικος γιος της οικογένειας μίλησε στη μητέρα του, που κατέθεσε αμέσως μήνυση σε βάρος του συζύγου της.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, η εισαγγελία Βόλου ερευνά την υπόθεση τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και η διαδικασία έχει περάσει στο στάδιο των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο, ο 12χρονος γιος του ζευγαριού αποκάλυψε στην μητέρα του τι συνέβαινε μεταξύ του πατέρα και της αδελφής του και η γυναίκα υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του συζύγου της.    Ο άνδρας φέρεται να προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού, τουλάχιστον τους τελευταίους έξι μήνες.

Η αστυνομία πήρε καταθέσεις τόσο από την μητέρα όσο και από τα δυο παιδιά και σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 ετών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.