Ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας ξεσπά: «Ήμουν εν βρασμώ»

Ραγδαίες εξελίξεις: Κατάθεση - φωτιά για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Τι είπε λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του πορίσματος για τον θάνατο του 33χρονου

Λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο κοσμηματοπώλης, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή, ξεσπάει στο OPEN και υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε θανάσιμα τον 33χρονο, ο οποίος, όπως είπε, επιχείρησε να τον ληστέψει.

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε, εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν τις αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω», αναφέρει ο κοσμηματοπώλης.

Και συνεχίζει: «Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, θα το μελετήσουμε το θέμα. Η άποψή τους αυτή μπορεί να είναι έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Θα το δούμε. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα, που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς».

Για τα χτυπήματα στον Ζακ Κωστόπουλο, είπε: «Αντέδρασα, όπως ήταν φυσικό. Εγώ αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς, δεν έπρεπε. Έγινε… Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα…», είπε με αφορμή τις αλλεπάλληλες ληστείες, που, όπως είπε, έχουν γίνει στο κοσμηματοπωλείο του.

«Ο άνθρωπος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσατε κι εσείς, όπως θα αντιδρούσα κι εγώ», λέει και η σύζυγος του κοσμηματοπώλη.

Στο κεντρικό δελτίο του OPEN μίλησε και η σύζυγος του κοσμηματοπώλη, δηλώνοντας: «Ο άνθρωπος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσατε κι εσείς, όπως θα αντιδρούσα κι εγώ, ο οποιοσδήποτε μετά από πολλοστή φορά που καταστραφήκαμε οικονομικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι σε μόνιμη σύγχυση. Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε και μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.