Θρήνος στην Κυπαρισσία για τους νεκρούς 15χρονους – Σοκάρει η τραγική σύμπτωση

Θρήνος στην Κυπαρισσία για τους νεκρούς 15χρονους - Σοκάρει η τραγική σύμπτωση

Σοκαρισμένη «ξύπνησε» σήμερα η Μεσσηνία από το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τρία 15χρονα παιδιά.

Μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και οι τρεις, έφυγαν από το σχολείο τους την ώρα του μαθήματος και πήραν το αυτοκίνητο των γονιών του ενός για να πάνε βόλτα.

Περίπου στις 10 το πρωί στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Πύργου-Μεθώνης, συγκρούστηκαν με ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Τα παιδιά ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας, που τα αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook:

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους».

Τραγική λεπτομέρεια: Η μητέρα του ενός 15χρονου εργάζεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του γιου της.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα έμαθε για το τροχαίο, αλλά δεν το συνέδεσε με το παιδί της διότι νόμιζε πως ήταν στο σχολείο.

Σε δήλωσή του στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, σημείωσε: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά. Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο, και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.