
Δεν έγιναν συλλήψεις.
«Ντου» σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα.
Η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη σε μαγαζί της περιοχής όταν τα μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν έξω από το κτήριο κρατώντας πανό, παρέμειναν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το οποίο φυλάσσεται.
Η εκδήλωση πραγματοποιούνταν σε γνωστό καφέ στην πλατεία Πλαστήρα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βασανιστήρια, εκτελέσεις και σιωπή στο Κρεμλίνο – Έρευνα σοκ αποκαλύπτει φρικαλεότητες Ρώσων διοικητών σε στρατιώτες
- Νέα «εστία φωτιάς» στη ΝΔ: Μπακογιάννη: «αλαζονική κίνηση» – Κικίλιας: «Είμαστε κράτος δικαίου όχι καφενείου και γνωστών»
- Μετωπική στο ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ρέπει προς τα αριστερά, Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος τον «σφάζουν με το γάντι»