Tροχαίο με την Πόρσε: ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά – Ποια είναι η σύντροφός του

Tροχαίο με την Πόρσε: ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά - Ποια είναι η σύντροφός του

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είναι ο πατέρας που στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε τον μικρό του Παύλο και την αγαπημένη του Αποστολί,α από τη φονική πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης.

«Αυτό το δυστύχημα με κατέστρεψε. Μέσα στην καταστροφή μου προσπαθώ να κάνω καλό», δήλωνε ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε συνέντευξή του 10 μήνες μετά την αδιανόητη τραγωδία στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε εκτός ελέγχου με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα πάνω στο Ι.Χ. του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, σε έναν σταθμό της εθνικής και ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε στη σημερινή της εκπομπή, ότι ο Υπάτιος στις αρχές Δεκέμβρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καινούρια του σύντροφο.
Όπως λένε όσοι γνωρίζουν την κοπέλα, κάνουν λόγο για ένα ζεστό πρόσωπο που έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Mεγάρων.
«Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ενωμένο μέχρι τα βαθιά γεράματα και σε τούτη τη ζωή και στην αιώνια. Εμείς προσευχηθήκαμε, θα προσευχηθούμε και στο γάμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», σημείωσε με τη σειρά του ο πατέρας Πολύευκτος.
Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου 2016 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε εκτός ελέγχου με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα πάνω στο Ι.Χ. του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα. .

Αυτή είναι η σύντροφος του Υπάτιου:

Tροχαίο με την Πόρσε: ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά - Ποια είναι η σύντροφός του

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.