Βοσκός στη Φθιώτιδα πυροβόλησε ιερόδουλη γιατί διαφώνησαν στην τιμή

Βοσκός στη Φθιώτιδα πυροβόλησε ιερόδουλη γιατί διαφώνησαν στην τιμή

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, δικάστηκε η υπόθεση του 40χρονου βοσκού από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης, που τον περασμένο Δεκέμβριο πυροβόλησε κατά μιας 35χρονης Βουλγάρας και ενός ομοεθνούς της κοντά στο σπίτι που έχει στο χωριό.

Ο 40χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού στις 27 Δεκεμβρίου του 2017 είχε σηκώσει την καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα και είχε πυροβολήσει κατά της γυναίκας.

Η 35χρονη είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς την είχε τραυματίσει στην πλάτη, ωστόσο η ζωή της δεν ήταν σε κίνδυνο.

Όπως κατέθεσε η ίδια, στη δίκη είχε πάει στο σπίτι του κατηγορούμενου προκειμένου να του προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ μαζί της είχε και έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να έπαιρνε προμήθεια από τις «επισκέψεις» της φίλης του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, ότι δεν τα βρήκαν στο αντίτιμο, αναφέροντας και ένα ποσό της τάξης των 60 ευρώ. Υποστήριξε μάλιστα ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό, καθώς φοβήθηκε την αντίδραση του «συνοδού» της Βουλγάρας, αφού δεν την πλήρωσε.

Αυτά υποστήριξε στην αγόρευσή της και η συνήγορος του δράστη Αργυρώ Καραφέρη, σημειώνοντας ότι ο εντολέας της και η 35χρονη γνωριζόντουσαν από το καλοκαίρι, όταν και είχαν συνευρεθεί για πρώτη φορά έναντι αντιτίμου.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης για τους λόγους που υποστήριξε και ο 40χρονος στην απολογία του.

Το Δικαστήριο δέχτηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς της υπεράσπισης και μετέτρεψε την κατηγορία, τιμωρώντας τον δράστη με ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή. Ο 40χρονος βοσκός άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.