
Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρήκε τον μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Ελληνική Αστυνομία έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού επί της οδού Αδραμυτίου στον Βύρωνα.
Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στις ο3.54 τα ξημερώματα στα γραφεία του zougla.gr και προειδοποίησε πως θα ενεργοποιηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα σε 20 λεπτά. «Δεν είναι φάρσα» ανέφερε.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας άνδρες της οποίας απόκλεισαν την περιοχή, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
Από τις έρευνες εντοπίστηκε αυτοσχέδια βόμβα μέσα σε κατσαρόλα, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.
Οι αρχές έχουν ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν από τα σπίτια τους.
Για προληπτικούς λόγους στο σημείο βρίσκεται ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Όλα για όλα: Οι 4 μεταγραφές Ανδρουλάκη για να φέρει το ΠΑΣΟΚ πάνω από την «ΕΛ.Α.Σ.» του Τσίπρα
- Απασφάλισε: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε απ’ το κόμμα Καρυστιανού
- Τον… μέτραγαν λάθος: Αυτό είναι το ποσοστό της νέας δημοσκόπησης για το κόμμα Σαμαρά που τρόμαξε τη ΝΔ