Ταξί για κατοικίδια έφτασε στην Κρήτη

Ταξί για κατοικίδια έφτασε στην Κρήτη

Τα κατοικίδια στα Χανιά έχουν πλέον το δικό τους μεταφορικό μέσο!

Την έξυπνη ιδέα να δημιουργήσει το πρώτο pet ταξί στην Κρήτη είχε ένας άνδρας.

Συγκεκριμένα, ο φιλόζωος Κρητικός διαπίστωσε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση κατοικίδιων στα Χανιά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει την Chania Pet Transport, την πρώτη εταιρία με ταξί για κατοικίδια.

Την έξυπνη ιδέα να δημιουργήσει το πρώτο pet ταξί στην Κρήτη είχε ένας Κρητικός.

Ο λόγος για τον Χρήστο, τον οδηγό του pet ταξί, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει τετράποδα και να τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό που ζητούν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Χρήστος έχει ήδη δύο υπέροχα σκυλιά και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και φροντίδα των ζώων, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, από την επιβίβαση μέχρι και την αποβίβαση.

Ο λόγος για τον Χρήστο, τον οδηγό του pet ταξί, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει τετράποδα και να τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Όσο για το ειδικά διαμορφωμένο βανάκι… αυτό διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την σωστή μεταφορά του κατοικίδιου, καθώς διαθέτει άνετους χώρους με περιμετρικό πλαίσιο ασφαλείας, κλιματισμό αλλά και πόρτες εύκολης επιβίβασης-αποβίβασης.

Πηγή: flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.