Απολύθηκε η κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγός στην Ελλάδα

Απολύθηκε η κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγός στην Ελλάδα

Έτσι, ξαφνικά…

Όσοι αγαπούν τη μουσική και το ραδιόφωνο δεν γίνεται να μην την έχουν ακούσει. Είναι μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) παραγωγούς στην Ελλάδα.

Η Μικαέλα Θεοφίλου, περι ης ο λόγος, αποτελεί παραλθόν από το ραδιόφωνο του Easy. Το e-tetradio αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση της Μικαέλας από τον σταθμό:

Η Μικαέλα Θεοφίλου βρέθηκε ξαφνικά εκτός Easy 97.2, λόγω περικοπών. Και δεν είναι η μόνη!

Και το περίεργο είναι πως επιλέγουν να διώξουν από το σταθμό μία εξαιρετική παραγωγό. Ποια είναι τα κριτήρια, άραγε; Και γιατί γίνονται περικοπές σε ένα ραδιόφωνο που όχι μόνο έχει μικρό κόστος αλλά πάει και καλά, γενικά, στις ακροαματικότητες; Σημειώστε πως η πρώτη που είπε τη λέξη Easy 97.2 στο μικρόφωνο ήταν η Μικαέλα. Και, έτσι, απλά, τη διώχνουν…

Ας έβαζαν έναν παίχτη λιγότερο στο αποτυχημένο Nomads, δεν θα χάναμε και τίποτε αν δεν βλέπαμε κάποιον με φουσκωμένα μπράτσα να κυλιέται στις λάσπες και να προσπαθεί να βάλει μία μπάλα στη τρύπα (χωρίς να τα καταφέρνει κιόλας).

Ενώ, όπως βλέπουμε, περικοπές γίνονται στο άλλο ραδιόφωνο του ομίλου, εκτός Ρυθμού 94.9 βρέθηκε και ο Νίκος Πιτάνιος. Ναι αλλά ένας ακόμα νταγλαράς θα ταλαιπωρείται στο Nomads. Αλλά χωρίς αντίκρισμα μια και θα τον βλέπουν λίγοι.

Τις αποτυχίες της τηλεόρασης τις πληρώνει το ραδιόφωνο και μάλιστα καλοί παραγωγοί όπως η Μικαέλα Θεοφίλου. Οχι πως θα χαθεί βέβαια, κάποιος θα την τσιμπήσει…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.