Σε τραγική κατάσταση τα δημόσια νοσοκομεία: περιστέρια τρώνε το φαγητό των ασθενών στον «Ερυθρό Σταυρό»!

Σε τραγική κατάσταση τα δημόσια νοσοκομεία: περιστέρια τρώνε το φαγητό των ασθενών στον «Ερυθρό Σταυρό»!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας, που πέραν των τεράστιων ελλείψεων σε φάρμακα, υλικών από τα χειρουργεία, κτλ., ολοένα κι εμφανίζονται νέα προβλήματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έφερε στο φως τραγελαφικά περιστατικά, που μεταξύ άλλων, αποδεικνύουν ότι η Υγεία στην Ελλάδα, βρίσκεται στην… εντατική.

Ο κ. Γιαννάκος, έκανε λόγο για ποντίκια στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, για τα περιστέρια, που μπαίνουν από τα παράθυρα και τρώνε το φαγητό των ασθενών στον Ερυθρό, μεταφέροντας παράλληλα και νοσήματα, ενώ σε άλλες δομές, πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των ασθενών και του νοσηλευτικού προσωπικού!

Ακόμα, ανέφερε ότι μία νοσηλεύτρια, έπειτα από τις αμέτρητες εκκλήσεις στους υπεύθυνους, τόσο του νοσοκομείου, όσο και της πολιτείας, για τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, δεν άντεξε από την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Για καλή της τύχη, οι συνάδελφοί της επενέβησαν άμεσα, αφού είχε προχωρήσει στην κατάποση φαρμάκων κι έπειτα από πενθήμερη νοσηλεία, διέφυγε τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.