Συμπλοκές στο Γέρακα ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς – Τραυματίας από σφαίρα Έλληνας

Φρίκη: 60χρονος βίαζε 8χρονη με αυτισμό - Αλειφόταν με μερέντα και ζητούσε από το παιδί να τον πλύνει

Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με αφορμή πιθανόν την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Έξι τραυματίες εκ των οποίων ένας Έλληνας από σφαίρα στο λαιμό.

Άγρια συμπλοκή με έξι τραυματίες σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδα Ελλήνων και Αλβανών λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στο Γέρακα.

Η συμπλοκή σημειώθηκε σε ένα παρκάκι στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα. Στο σημείο, μάλιστα, βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Οι τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και οι άλλοι τρεις στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας Έλληνας έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο λαιμό και πέντε ακόμη άτομα –ανάμεσά τους δύο Αλβανοί τραυματισμένοι με μαχαίρι.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί ήταν αν επρόκειτο για «ραντεβού θανάτου» στη σκιά της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών. Την εκδοχή αυτή, εξάλλου, παρουσίασαν και οι πρώτοι από τους τραυματίες που μίλησαν στους αστυνομικούς

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.