Λαμία: Εσκασε λάστιχο φορτηγού, εκτοξεύθηκε ο τάκος και τραυμάτισε 25χρονη

Λαμία: Εσκασε λάστιχο φορτηγού, εκτοξεύθηκε ο τάκος και τραυμάτισε 25χρονη

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε το πρωί της Παρασκευής, μία 25χρονη φοιτήτρια, στην οδό Λεωσθένους με Φειδίου στο κέντρο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα φορτηγό επιχειρούσε να ανεβεί σε πεζοδρόμιο μπροστά σε επιχείρηση, όπου θα ξεφόρτωνε τσουβάλια με προϊόντα, και χρησιμοποίησε σιδερένιο πέδιλο (τάκο) για τη στήριξη του πίσω λάστιχου.

Τη στιγμή που το όχημα επιχειρούσε να ανεβεί το πεζοδρόμιο, έσκασε το λάστιχο που κοντραριζόταν με τον τάκο, με αποτέλεσμα αυτός να εκτοξευτεί.

Η δύναμη με την οποία χτύπησε την κοπέλα ήταν τόση ώστε να της προξενήσει σοβαρή πληγή στο πόδι και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο

Διανύοντας μια απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων, ο τάκος βρήκε στο πόδι μια νεαρή κοπέλα που έτυχε να περνά εκείνη τη στιγμή τον δρόμο.

Η δύναμη με την οποία χτύπησε την κοπέλα ήταν τόση ώστε να της προξενήσει σοβαρή πληγή στο πόδι και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο μαζί με πλήρωμα της Άμεσης Δράσης.

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή του τραυματισμού και των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού.

Η κατάσταση της κοπέλας δεν εμπνέει ανησυχία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της νεαρής φοιτήτριας δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή του τραυματισμού και των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού

Πηγή: lamiareport

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.