
Mέσα σε διάστημα δύο ετών - Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, κανείς από αυτούς δεν έλαβε αποζημίωση από την Google.
Η εταιρεία Google απέλυσε τα τελευταία δύο χρόνια 48 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 13 ήταν υψηλόβαθμοι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της, Σουντάρ Πιτσάι, σε ένα εσωτερικό υπόμνημα που απευθύνεται στους υπαλλήλους του ομίλου.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται αυτό το έγγραφο, ο Πιτσάι διαβεβαιώνει ότι κανείς από αυτούς δεν έλαβε αποζημίωση.
Η εφημερίδα New York Times υποστήριζε σε ένα ρεπορτάζ της σήμερα ότι η Google αποσιώπησε πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στις οποίες εμπλέκονταν υψηλόβαθμα στελέχη της, όπως ο Άντι Ρούμπιν, ένας εκ των δημιουργών του Android.
Ο Πιτσάι δεν αναφέρει τα ονόματα των απολυμένων.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Υπάρχουν συνθήκες γαλέρας;»: Η απάντηση Βακάκη για τη θέση της κόρης του στα Jumbo τα είπε όλα
- «Είναι τελειωμένο, γυρίζει»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκτά επιτέλους αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει
- «Είχα φτάσει 160 κιλά»: Η αποκάλυψη του Χρήστου Κούγια για τις πολύ δύσκολες στιγμές με τους γονείς του