
Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (24/10/2018). Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης διασκέδαζε με μια παρέα σε γνωστό μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Σύμφωνα με το newsit.gr, oμάδα περίπου 10 ατόμων μόλις αντιλήφθηκε ότι μέσα στο κατάστημα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εισέβαλλαν σε αυτό και άρχισαν να τον προπηλακίζουν και να έχουν άγριες διαθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους νεαρούς τον αποκάλεσαν «φασίστα» και κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του και αυγά. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό κράτησε αρκετά λεπτά και ο κ. Καμίνης φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του εστιατορίου.
Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν αργά αφού είχαν αποχωρήσει τόσο ο δήμαρχος και η παρέα του, όσο και η ομάδα των εισβολέων.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το τηλεφώνημα που περιμένει η Κατερίνα Νοτοπούλου
- Μεταγραφή αεροδρομίου: Το πρόσωπο – έκπληξη που κλείνει ο Σαμαράς, συζητιέται ήδη
- Αυτό που φοβόταν το Μαξίμου: Το ποσοστό – μήνυμα που παίρνει ο Σαμαράς σε νέα δημοσκόπηση κόντρα σε όλες τις προβλέψεις