«Πόλεμος» Μπουτάρη με δημοτικούς συμβούλους

«Πόλεμος» Μπουτάρη με δημοτικούς συμβούλους

Οι απαντήσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Στα… μαχαίρια με δημοτικούς συμβούλους της Θεσσαλονίκης είναι ο Γιάννης Μπουτάρης.

Απαντώντας στους κ.κ. Γιώργο Αβαρλή, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Μόνικα Αϊβάζογλου, Γιώργο Αρβανίτη και Ανδρέα Κουράκη, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους κάλεσαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αποφασίσει άμεσα τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές., ο Γ. Μπουτάρης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter.

«Οι έξι που έγιναν πέντε, οι τέσσερις που ήταν «Πρωτοβουλία» όσο είχαν αξιώματα, οι δύο που είναι ολίγον «Πρωτοβουλία» και φουλ αντιπολίτευση, ο ένας που κούνησε μαντίλι, υψώνουν το δάχτυλο σε κόμματα, σε παρατάξεις, σε πρόσωπα, μιλούν για διαγκωνισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες… και αριβισμούς των άλλων και ευαγγελίζονται συνέργειες και συμπράξεις, ενώ δεν συνομιλούν ούτε καν με την παράταξη που τους ανέδειξε. Λίγη τσίπα…», έγραψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Πόλεμος» Μπουτάρη με δημοτικούς συμβούλους

Η απάντηση του Αβραμόπουλου

Λίγο αργότερα η απάντηση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ήρθε μέσω twitter επίσης, από τον πρώην στενό του συνεργάτη και συνιδρυτή της «Πρωτοβουλίας» Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος έγραψε: «Όταν παριστάνεις το χρήστη του twitter, ενώ άλλοι χειρίζονται τα τιτιβίσματά σου, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γελοιοποιηθείς… “Λίγη τσίπα”, όμως…».

«Πόλεμος» Μπουτάρη με δημοτικούς συμβούλους

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.