Συγκλονίζει κάτοικος στο Μάτι: «Θέλω τη γυναίκα μου πίσω…» – ΒΙΝΤΕΟ

Αφιέρωμα της τηλεόρασης της Αυστραλίας στις φονικές πυρκαγιές - «Ολοκαύτωμα σε καιρό Ειρήνης»

Έχασε τη γυναίκα τη ζωής του...

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Γιώργου που είδε τη γυναίκα της ζωής του την Τάνια να χάνεται στην πύρινη λαίλαπα στο Μάτι.

“Βλέπω τον έρωτα της ζωής μου να έχει ξαπλώσει κάτω… Μας άφησαν στο έλεος λες και υπήρξε κάποιος και είπε ξέρεις κάτι, μην πάει κανένας και αφήστε τους να καούν” λέει ο άνδρας με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Την τραβάω από το χέρι και της λέω πάμε να φύγουμε. ‘Να μπω να πάρω τη μίνι’ μου λέει, ένα μικρό γιορκσάιρ που είχαμε” συνεχίζει ενώ ο ίδιος φθάνει τρέχοντας στη λεωφ. Μαραθώνος.

“Είναι λες και έχω ένα χέρι στο στήθος μου και δεν μ’ αφήνει να περάσω, να φωνάζω και να μην ακούω κάτι… Η ίδια η Τάνια μου λέει ζω μια κόλαση, ξέρω ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω. Να λέει ο άνθρωπός σου αυτό το πράγμα… Παίρνουμε την αστυνομία και λέμε σ’ αυτό το σημείο υπάρχει άνθρωπος και είναι ζωντανός. ‘Μηδέν ενδιαφέρον”.

Ο Γιώργος επέστρεψε όταν όλα είχαν τελειώσει μαζί με πυροσβέστες. Τον απομάκρυναν. Ξαναγύρισε το ξημέρωμα για να βρει την Τάνια νεκρή αγκαλιά με τα σκυλάκια τους. “Ηταν αγκαλιά με αυτό που αγάπαγε στη ζωή της. Προσπάθησε να βρει καταφύγιο να κρυφτεί από τη φωτιά”.

Τώρα ζητεί απονομή δικαιοσύνης: “Να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες, οι υπαίτιοι να πάνε μέσα, κι όταν λέω μέσα εννοώ μέσα. Αυτήν την κούκλα τον έρωτα της ζωής μου ποιος θα μου τον φέρει πίσω. Δεν με ενδιαφέρουν τίποτα, ούτε τα σπίτια ούτε τίποτα. Θέλω τη γυναίκα της ζωής μου πίσω και τους 98 ακόμη ανθρώπους”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.