Ξεσπά η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Ήξερα ότι η κόρη μου είναι εκεί – Δεν με πίστευε κανείς»

Ξεσπά η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Ήξερα ότι η κόρη μου είναι εκεί – Δεν με πίστευε κανείς»

Το ξέσπασμα της μητέρας της Αγγελικής Πεπόνη προκάλεσε η είδηση «βόμβα», ότι το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας ανήκει στην κόρη της της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 16 Ιουνίου 2010.

«Το ήξερα εδώ και οκτώ χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου», λέει η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», λέει με τη σειρά της η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας επιβεβαίωσαν ότι το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην εδώ και οκτώ χρόνια εξαφανισμένη κοπέλα και οι καταγγελίες των συγγενών της ότι έχει πέσει θύμα δολοφονίας είναι πλέον στιγμή να διερευνηθούν.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018 ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/6/2010 στο τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του, αλλά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.