
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας μέσα από τα social media με αναρτήσεις που «σήκωσαν» πολλά σχόλια στο Twitter.
Ο Βασίλης Τσιάρτας χαρακτήρισε τον Νίκο Κοτζιά «ανθέλληνα» και για τη σχέση Τσίπρα-Καμμένου έγραψε: «Αλέξη από το πολύ τρίξιμο των δοντιών στον Πάνο σου έμειναν τα ούλα και τώρα δυστυχώς δεν ακούγεσαι…».
Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:
«Παραιτήθηκε ο Κοτζιάς. Άργησε πολύ θα έλεγα. Ένας ανθέλληνας λιγότερο. Το συνοθύλευμα καταρρέει. Να περάσουν οι επόμενοι για να καθαρίσει ο τόπος απ´τους προδότες».
«Τσίπρας: Δεν θα ανεχθώ καμία διγλωσσία και προσωπική στρατηγική στην εθνική γραμμή της χώρας. Αλέξη πάρ´το αλλιώς. Μέχρι στιγμής παραβιάζεις μόνο κόκκινες γραμμές. Όσο για τη διγλωσσία, κατάφερες και την έκανες πολυγλωσσία με αποτέλεσμα κανείς πλέον να μη σε παίρνει στα σοβαρά…»
«Αλέξη από το πολύ τρίξιμο των δοντιών στον Πάνο σου έμειναν τα ούλα και τώρα δυστυχώς δεν ακούγεσαι…».
Αλέξη από το πολύ τρίξιμο των δοντιών στον Πάνο σου έμειναν τα ούλα και τώρα δυστυχώς δεν ακούγεσαι…
— Vasilis Tsiartas (@VasilisTsiartas) October 20, 2018
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


