Ξύλο για το νερό στη Νάξο

Ξύλο για το νερό στη Νάξο

Δυνάμεις των ΜΑΤ είναι στο νησί.

Ανυποχώρητοι είναι οι αγρότες και οι κάτοικοι των περιοχών Δαμαριώνα και Φιλωτίου Νάξου για την ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης δικτύου ύδρευσης με τη νέα γεώτρηση περιοχής Δαμαριώνα!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι κάτοικοι αντιδρούν στην απόφαση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να υδροδοτηθεί από την εν λόγω γεώτρηση η πεδινή Νάξος, αφού ήδη όπως επισημαίνουν ήδη υδροδοτούνται πεδινές περιοχές του νησιού από άλλες δυο γεωτρήσεις του Δαμαριώνα και του Σαγκρίου.

Από την Παρασκευή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή (μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής) προκειμένου να περιφρουρήσουν την εξέλιξη του έργου και να διασφαλιστεί η ομαλότητα στην περιοχή.

Αγρότες και κάτοικοι της Νάξου το πρωί του Σαββάτου μετά από συμπλοκή με τα ΜΑΤ που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στην περιοχή όπου διεξάγονται οι εργασίες σύνδεσης έσπασαν τον κλοιό και έφτασαν στο σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι στο έργο, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και πάλι οι εργασίες σύνδεσης που την Παρασκευή με την παρουσία των ΜΑΤ, συνεχίστηκαν.

Από τη συμπλοκή που υπήρξε τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε με γκλοπ ένα άντρας περίπου 40 ετών, ο οποίος έχει και πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

Ακόμα, σε έναν άντρα πέρασαν χειροπέδες, όμως λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.