Έτσι θα παίρνουμε πίσω τα μηνύματα που στείλαμε αλλά… τα μετανιώσαμε!

Έτσι θα παίρνουμε πίσω τα μηνύματα που στείλαμε αλλά... τα μετανιώσαμε!

Βρέθηκε η λύση...

Τα social media αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Τα smartphones είναι προέκταση του χεριού μας, στη δουλειά, στον δρόμο, στο σπίτι, παντού.

Αποτελούν τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ενημέρωσης, εκπαίδευσης, διαφήμισης και -κυρίως- επικοινωνίας. Πόσες φορές, όμως, έχουμε στείλει ένα μήνυμα και το έχουμε μετανιώσει; Πόσες φορές θα θέλαμε να υπάρχει ένα κουμπάκι ώστε να μπορέσουμε να το πάρουμε πίσω; Πολλές!

Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να κάνει (επιτέλους!) αυτό ακριβώς. Να μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε πίσω ένα μήνυμα που έχουμε στείλει, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία τεστάρει την συγκεκριμένη δυνατότητα με το «unsend button» καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν πώς θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Σύμφωνα με το PC Mag, ο developer Jane Manchun Wong δημοσίευσεscreenshots για το «Unsend Message» κουμπί, το οποίο “πιάστηκε” να τρέχει δοκιμαστικά στον κώδικα της εφαρμογής.

Το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι πολύ απλό, αλλά σύμφωνα με τον Wong, θα μπορείτε να αναστείλετε ένα μήνυμα μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα. «Μετά από αυτό το χρονικό όριο, το μήνυμα δεν θα είναι πλέον unsendable», έγραψε ο ίδιος στο twitter.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη προς χρήση αυτή η δυνατότητα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.