Θρίλερ με το κρανίο γυναίκας στην Πρέβεζα – Ανήκει στην Αγγελική ή είναι νέο μυστήριο;

Θρίλερ με το κρανίο γυναίκας στην Πρέβεζα - Ανήκει στην Αγγελική ή είναι νέο μυστήριο;

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης επιχείρηση αναζήτησης στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας στο σημείο όπου βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο πριν από λίγες μέρες.

Στην επιχείρηση συμμετέχει η ΕΜΑΚ, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και η Πυροσβεστική Πρέβεζας. Στο σημείο βρίσκεται και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το pamepreveza.gr, είναι πολύ πιθανό να αδειάσει ο αύλακας από το νερό για την καλύτερη έρευνα Υπενθυμίζεται πως στο σημείο αυτό βρέθηκε πριν από μέρες ένα κρανίο το οποίο ανήκει σε νεαρή γυναίκα όπως έδειξαν οι πρώτες εκτιμήσεις. EUROKINISSI Σε δύο ημέρες αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις σχετικά με το κρανίο μετά από την ανάλυση και την πιθανή ταυτοποίηση DNA.

Το μακάβριο εύρημα έχει φέρει στην επικαιρότητα την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το 2010. Ο χώρος όπου εντοπίστηκε το κρανίο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της Αγγελικής. Η οικογένειά της που επί οκτώ χρόνια ζει με την αγωνία αναμένει τα αποτελέσματα που μπορεί να σημάνουν και τον επίλογο της τραγωδίας.

Σημειώνεται ότι το κρανίο και η περίοδος εξαφάνισης της κοπέλας συμπίπτουν χρονικά ενώ η Αστυνομία δεν έχει άλλον ανοιχτό φάκελο εξαφάνισης στην περιοχή.

Πάντως οι άνθρωποι της Αγγελικής είναι πεπεισμένοι ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στην ίδια. Όπως είπε στο star.gr άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, αμέσως μόλις έμαθε για το μακάβριο εύρημα, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA για να διαπιστωθεί αν ανήκει στην Αγγελική.

«Μόλις ακούσαμε ότι βρέθηκε το κρανίο στη συγκεκριμένη περιοχή πιστέψαμε ότι είναι της Αγγελικής, γιατί δε γίνεται να έχει εξαφανιστεί ένας άνθρωπος οχτώ χρόνια και να μην έχει βρεθεί τίποτα», είπε.

Η οικογένεια έχει δώσει δείγμα DNA, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας στην Αθήνα και περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα. «

Αν τελικά αποδειχθεί ότι όντως το κρανίο ανήκει στην Αγγελική, η υπόθεσή της θα ανοίξει και πάλι και η οικογένεια θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θέλουμε δικαίωση, να βρεθεί ο ένοχος, να μάθουμε τι συνέβη, να μπορέσει να ησυχάσει η ψυχή της», είπε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.