Θρίλερ με το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα – Σενάριο πως ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη

Θρίλερ με το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα - Σενάριο πως ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη

Ανατρεπτική τροπή παίρνει η ανακάλυψη τμήματος κρανίου, από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, στη Βιομηχανική Περιοχή κοντά στον Μύτικα της Πρέβεζας.

Oι αρχές πιθανολογούν ότι μπορεί να ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι αστυνομικοί, αλλά και η οικογένεια της κοπέλας περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν αν τελικά το κρανίο ανήκει στην κοπέλα.

Η εξαφάνισή της είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, δίνοντας την αίσθηση σε ορισμένους ότι επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, αλλά το εφετείο τον αθώωσε το 2014.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι. Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισής της.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.