Μακάβριο εύρημα στην Πρέβεζα: Βρέθηκε κρανίο σε βιομηχανική περιοχή

Το dna θα δώσει την απάντηση: Στον αγνοούμενο από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Εύβοια;

Το DNA θα δώσει την απάντηση.

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της εξαφανισμένης -εδώ και 8 χρόνια- Αγγελικής Πεπονή ενδέχεται να δώσει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα.

Η αστυνομία αλλά και η οικογένεια της κοπέλας περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που θα δείξουν αν τελικά ανήκει σε εκείνη.

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι, πριν λίγες μέρες, εργαζόμενοι σε συνεργείο καθαρισμού στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όταν κατά την πραγματοποίηση εργασιών σε τάφρο κι ενώ έσκαβαν, βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο.

Αμέσως ειδοποίησαν το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που με τη σειρά του έβγαλε από το συρτάρι την άλυτη υπόθεση της Αγγελικής Πεπονή.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή, ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της. Όπως είχε καταθέσει
η Αγγελική έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, αλλά το εφετείο τον αθώωσε το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της περιμένει μια απάντηση για το τι έχει συμβεί. Ίσως τώρα να την λάβει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.