Αυτά δεν γίνονται: Μητέρα 16 παιδιών, γιαγιά και εργαζόμενη πέρασε στο ΑΠΘ!

Αυτά δεν γίνονται: Μητέρα 16 παιδιών, γιαγιά και εργαζόμενη πέρασε στο ΑΠΘ!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά είναι πλέον και φοιτήτρια στο ΑΠΘ!

Για την ισχυρή της θέληση να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της, την ίδια θέληση που την ώθησε να διεκδικήσει την εισαγωγή της στο Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του ΑΠΘ διαβεβαίωσε η πολύτεκνη πρωτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, Μερόπη Πούπα.

Η κ. Πούπα συναντήθηκε με τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος που την υποδέχθηκαν χθες προκειμένου να την συγχαρούν για την επιτυχία της.

Η κ.Πούπα, μητέρα 16 παιδιών (ηλικίας από 9 έως 32 χρόνων), γιαγιά εννέα εγγονών και εργαζόμενη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που αναπόφευκτα προκύπτουν λόγω των πολλαπλών της ρόλων, πραγματοποίησε το όνειρό της να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να σπουδάσει το αντικείμενο που την ενδιέφερε από τα μαθητικά της χρόνια.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή. Είναι δύσκολο αυτό που κάνω, αλλά, από τη στιγμή που είναι επιλογή μου, είναι υπέροχο», ανέφερε η κυρία Πούπα, ενώ ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας δήλωσε: «Θα στηρίξουμε την προσπάθεια της κυρίας Πούπα με κάθε τρόπο. Είμαστε βέβαιοι ότι την ίδια συμπαράσταση θα επιδείξουν και οι καθηγητές, οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, καθώς η επιθυμία της κυρίας Πούπα να ξεκινήσει σπουδές μετά από τόσα χρόνια, σε συνδυασμό με τα δεδομένα της καθημερινότητάς της, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Είχε προηγηθεί η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητριών και φοιτητών από τη Διοίκηση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου δόθηκε ειδικός έπαινος στην κυρία Πούπα, ως επιτυχούσας για την εισαγωγή της στο Τμήμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.