Ψωμί από αλεύρι κάνναβης φτιάχνει φούρναρης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Ψωμί από αλεύρι κάνναβης φτιάχνει φούρναρης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Μια καινοτομία που ήδη έχει κάνει πάταγο στη Λάρισα. Το ψωμί από αλεύρι κάνναβης βρίσκεται για πρώτη φορά στην πόλη και οι Λαρισαίοι μπορούν να το προμηθευτούν από φούρνο που βρίσκεται στην Φιλιππούπολη.

Πρόκειται για καθαρά παραδοσιακό φούρνο που δεν έχει σχέση με τα αρτοζαχαροπλαστεία όπως υποστηρίζει ο ανήσυχος ιδιοκτήτης του, κ. Βασίλης Μπάτσικας ο οποίος γενικότερα αρέσκεται στο να ψάχνεται σε καινούργια πράγματα για το κατάστημά του, παρότι ο συγκεκριμένος φούρνος υπάρχει σχεδόν μισό αιώνα τώρα.

«Καθημερινά βγάζουμε καινούργιους κωδικούς, ψαχνόμαστε για να μην βαριέται ο κόσμος και για εμάς να υπάρχει ποικιλία», τονίζει ο κ. Μπάτσικας και συμπληρώνει: «45 χρόνια ύπαρξης του φούρνου μας και τα τελευταία δέκα χρόνια ανέλαβα την διεύθυνση από τον πεθερό μου. Προσπαθώ κάθε φορά να κεντρίζω το ενδιαφέρον του κόσμου με νέα προϊόντα τα οποία έρχονται πρώτη φορά, στην πόλη της Λάρισας, και ενδεχομένως πρώτη φορά στην Ελλάδα.

«Το ίδιο γίνεται και με άλλα προϊόντα, όπως το αλεύρι κάνναβης, το οποίο βρήκα ψάχνοντας. Το συγκεκριμένο αλεύρι ξεκινάει δειλά δειλά στην ελληνική αγορά. Αυτό που βρήκα εγώ είναι ιταλικής προέλευσης διότι δεν υπάρχει ακόμη ελληνικός μύλος για το συγκεκριμένο αλεύρι. Κατόρθωσα και το έφερα στη Λάρισα και δείχνει ότι πηγαίνει πολύ καλά εδώ και δύο εβδομάδες. Πρόκειται για καρβελάκια των 400 γραμμαρίων».

Ψωμί από αλεύρι κάνναβης φτιάχνει φούρναρης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.