Εστεμμένη έχασε τον τίτλο της επειδή είναι… μητέρα!

Εστεμμένη έχασε τον τίτλο της επειδή είναι... μητέρα!

Η απίστευτη ιστορία της.

Τι κι αν ευχήθηκε παγκόσμια ειρήνη, τι κι αν συγκινήθηκε, αλλά συγκράτησε τα δάκρυά της χάριν του μακιγιάζ, η πανέμορφη Βερόνικα Ντιντουσένκο εξαναγκάστηκε να αποχωριστεί την τιάρα της.

Και μαζί με το λαμπερό στέμμα και τον τίτλο της Μις Ουκρανία. Η 23 χρονών γυναίκα, έλαβε μέρος στον επίσημο διαγωνισμό της χώρας της, όμως παρέλειψε να ενημερώσει τους διοργανωτές για το γεγονός πως είχε υπάρχει παντρεμένη, αλλά και ότι είναι μητέρα ενός τετράχρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού, οι κοπέλες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία θα πρέπει να μην είναι παντρεμένες, αλλά ούτε και μητέρες. Από την διοργάνωση αναφέρουν πως η Ντιντουσένκο υπέγραψε τους όρους του διαγωνισμού, όπου αναφερόταν ρητά η παραπάνω απαφόρευση. Ωστόσο, η ίδια η πρώην Μις Ουκρανία, αλλά και ο σύντροφός της, γνωστός Ουκρανός επιχειρηματίας δηλώνουν έτοιμοι να καταπολεμήσουν αυτή την αναχρονιστική υποχρέωση.

Εκτός από το όνομά της, που διασύρθηκε, την απαγόρευση να συμμετέχει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος για την χώρα της και το στέμμα, η γυναίκα πρέπει να επιστρέψει και το ποσό των 10.000 δολαρίων που εισέπραξε με την ανακήρυξή της σε Μις Ουκρανία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.