Αποκάλυψη: Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν

Αποκάλυψη: Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν

Λεπτομέρειες για την πρώτη γνωριμία του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ έδωσε στη δημοσιότητα ο βασιλικός βιογράφος, Αντριου Μόρτον στο βιβλίο του «Μέγκαν Μαρκλ: Μία χολιγουντιανή πριγκίπισσα».

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Λονδίνο στις 30 Ιουνίου του 2016 προκειμένου να προωθήσει στην βρετανική τηλεόραση την νέα σεζόν της σειράς Suits όπου και συμμετείχε.

Η συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι έγινε μία μέρα μετά, ενώ από τις προηγούμενες μέρες η  (τότε) ηθοποιός δεν έκρυβε την νευρικότητά της.

«Πριν τον συναντήσει, ρωτούσε νευρικά τους φίλους της αν ήταν ευγενικός και καλός», αποκάλυψε ο Μόρτον.

Οσο για την πρώτη τους συνάντηση, ο Χάρι  από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε με την Μέγκαν Μαρκλ κυρίως λόγω της ομορφιάς της, της αντίληψής της για διάφορα θέματα και του στιλ της.

Αυτό μάλιστα που άρεσε στον πρίγκιπα Χάρι είναι πως τον έβλεπε ως άνδρα και όχι ως πρίγκιπα, πράγμα που τον έκανε να καταλάβει πως θα έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο για την κατακτήσει.

Το ίδιο μάλιστα είχε αποκαλύψει και ο ίδιος στην συνέντευξη που είχε δώσει με την Μέγκαν Μαρκλ μετά τον αρραβώνα τους, λέγοντας πως όταν την γνώρισε προσπάθησε να βάλει τα δυνατά του, κάθισε μαζί της και έκανε μία πολύ καλή συζήτηση.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο ξενοδοχείο της στο Σοχο και ο Πρίγκιπας Χάρι γύρισε στο σπίτι του στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι μάλιστα συμφώνησε να βρεθεί και την επόμενη μέρα, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ ήταν διστακτική σε αυτό καθώς φοβόταν μήπως έδειχνε παραπάνω πρόθυμη απ΄ ότι έπρεπε.

«Και οι δύο ήταν πάντως πολύ  ενθουσιασμένοι», σχολίασε ο Μόρτον.

Τους μήνες που ακολούθησαν το ζευγάρι συναντιόταν πότε στην μία άκρη του Ατλαντικού πότε στην άλλη.

«Επισκέπτονταν τακτικά ο ένας τον άλλο και μάλιστα είχαν κάνει και ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα όπου κατασκήνωσαν κάτω από αστέρια μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού», πρόσθεσε ο βιογράφος του Παλατιού.

Η ίδια  η Μαρκλ άλλωστε είχε δηλώσει πως ποτέ δεν άφηναν να περάσουν περισσότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να συναντηθούν ξανά. Αυτό άλλωστε ήταν και το κόλπο με το οποίο η σχέση τους «λειτούργησε».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.