
Η Εκκλησία της Ελλάδας θα καταβάλλει 1,8 εκατ. ευρώ σε πέντε δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Αυτό αποφάσισε το πρωί της Τρίτης η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενέκρινε την πρόταση της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.) για την καταβολή σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις του αναλογούντος στην Εκκλησία της Ελλάδος Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) έτους 2018, ο οποίος συνολικά ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων τεσσαράκοντα οκτώ χιλιάδων διακοσίων τεσσαράκοντα οκτώ ευρώ και εξήκοντα ενός λεπτών (1.848.248,61€).
Τελευταίες Ειδήσεις
- Και κάτι από ΝΔ: Το όνομα του νέου κόμματος Σαμαρά
- Ανέβηκε κι άλλο: Το ποσοστό του Σαμαρά σε νέα δημοσκόπηση εξέπληξε και τον ίδιο
- «Αλλιώς θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη»: Το ποσοστό που προβλέπει ο γκουρού των δημοσκοπήσεων ότι θα πάρει ο Τσίπρας στις εκλογές