Η Google διακόπτει τη πλατφόρμα Google Plus!

Η Google διακόπτει τη πλατφόρμα Google Plus!

Πόσο έφτασε η προσφορά;

Πόσοι άντρες ανά τον κόσμο έχουν σκεφτεί να λάβουν… δραστικά μέτρα μετά από έναν ομηρικό καυγά με τη σύντροφο ή τη σύζυγό τους; Εκατομμύρια… Ένας όμως, έκανε τη σκέψη του πράξη. Ο Βρετανός από το Έσεξ δεν αποφάσισε -βεβαίως- να σκοτώσει τη σύντροφό του. Κατέφυγε σε ένα πιο… πολιτισμένο πρότζεκτ, προσαρμοσμένο στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Τι έκανε; Έβαλε προς πώληση στο eBay τη σύντροφό του!

Βέβαια, ο άντρας από τη Βρετανία δεν… σοβαρολογούσε όταν έβαζε το κορίτσι του για πώληση στο ίντερνετ. Όμως σοβαρολογούσαν εκείνοι που έσπευσαν να την… αγοράσουν! Μέσα σε 24 ώρες, η κοπέλα είχε συγκεντρώσει πλήθος προσφορών, φτάνοντας τις 70.200 λίρες, ενώ η δημοπρασία συνεχίζεται.

Ο Dale Leeks θέλησε να κάνει πλάκα στην 37χρονη Kelly Greaves, με την οποία διατηρεί σχέση. Ανέβασε τη φωτογραφία της στο eBay και πάτησε το… πράσινο κουμπί, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της δημοπρασίας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, σε διάστημα μόλις 24 ωρών, η ανάρτηση του Dale είχε πάνω από 81.000 views και πάνω από 100 προσφορές για την αγορά της Kelly.

Το post κατέβηκε όταν οι διαχειριστές του eBay ανκάλυψαν ότι πρόκειται για πώληση ανθρώπου και ο χρήστης του λογαριασμού δέχθηκε «ποινή», καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται και διώκεται βάσει όλων των διεθνών νόμων.

«Το έβαλα για πλάκα και όταν το είπα στην Kelly γελάγαμε μαζί. Βγήκαμε για δείπνο και όταν επιστρέψαμε, είδαμε ότι ο λογαριασμός είχε κατακλυστεί με μηνύματα από κάθε άκρη της Ευρώπης», δήλωσε ο Dale, ο οποίος κατάφερε να γράψει ιστορία και να δοκιμάσει τις ασφαλιστικές δικλείδες του eBay, το οποίο καλείται πλέον να βρει τρόπο, ώστε να μην διεξάγεται εμπόριο λευκής σαρκός μέσω του συστήματός του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.