Γαμπρός ο Γιάννης Μπουτάρης (ΦΩΤΟ)

Γαμπρός ο Γιάννης Μπουτάρης (ΦΩΤΟ)

Οπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Μπουτάρης υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου.

Σε μια απόφαση για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, απόφαση που κατά κάποιους παρατηρητές αποτελεί και έναν προπομπό για το τι θα πράξει τελικά εν όψει των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Την είδηση έκανε ευρύτερα γνωστή, με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Νικόλαος Σταθούλης, επίσημος βιογράφος του Αλεξανδρου Ιόλα, o οποίος ανέφερε ότι ο κ. Μπουτάρης παντρεύτηκε πριν από 15 ημέρες. «

Να Ζήσεις, αγαπημένε μου Γιάννη… Πόσο χάρηκα που με τον αγαπημένο μου Γιάννη Μπουτάρη τιμήσαμε τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Ιόλα. Σαν δώρο γαμήλιο ήταν. Πριν 15 μέρες παντρεύτηκε. Είδηση…!!!» έγραψε ο κ. Σταθούλης.

Πολλοί εκτιμούν ότι η επισημοποίηση του δεσμού του δημάρχου με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος, είναι και ένα πρόκριμα για την απόφασή του να μην επαναδιεκδικήσει μια τρίτη θητεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.