
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ακύρωσε τη συνάντηση με τους πυρόπληκτους μέσω e-mail!
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Άδικα περίμεναν στο Μάτι οι πυρόπληκτοι τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη προκειμένου να του μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις φονικές πυρκαγιές.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συνάντηση που είχε οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αρκετοί από αυτούς δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης με αποτέλεσμα να περιμένουν μάταια.
Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε e-mail, στο οποίο αναφερόταν ότι ο κ. Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το τηλεφώνημα που περιμένει η Κατερίνα Νοτοπούλου
- Μεταγραφή αεροδρομίου: Το πρόσωπο – έκπληξη που κλείνει ο Σαμαράς, συζητιέται ήδη
- Αυτό που φοβόταν το Μαξίμου: Το ποσοστό – μήνυμα που παίρνει ο Σαμαράς σε νέα δημοσκόπηση κόντρα σε όλες τις προβλέψεις