Μεθυσμένος οδηγός «μπούκαρε» με το αμάξι στη βουλή μετά από καταδίωξη!

Μεθυσμένος οδηγός «μπούκαρε» με το αμάξι στη βουλή μετά από καταδίωξη!

Απίστευτο περιστατικό τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με την εισβολή μεθυσμένου οδηγού που “μπούκαρε” με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της βουλής, μετά από καταδίωξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 00:45 στην Αττική Οδό, με τους υπεύθυνους της εταιρίας να ενημερώνουν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στο σημείο μεταβαίνει άμεσα περιπολικό και τον οδηγό στην θέα τους να αναπτύσσει ταχύτητα και να βγαίνει στην Λεωφόρο Κηφισιάς, όπου ξεκινάει ξέφρενη καταδίωξη που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές άλλων οδηγών.

Ο σε κατάσταση μέθης οδηγός του οχήματος, ηλικίας 59 ετών χάνει τον έλεγχο του αυτοκίνητου στην συμβολή της Βασιλίσης Σοφίας και Ριζάρη και προσκρούει σε κολονάκια. Τότε όχι μόνο δεν σταματάει, άλλα συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του για να καταλήξει στο προαύλιο της βουλής οπού και περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς που του περάσαν χειροπέδες.

Πλέον έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και το πρωί αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα όπου θα του ασκηθούν διώξεις.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.