Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Ηράκλειο

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Ηράκλειο

Σοκ στο Ηράκλειο: Για ασήμαντη αφορμή ξυλοκοπήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου εργαζόταν το καλοκαίρι, ένας 17χρονος.

Οι δράστες τον χτύπησαν τόσο άσχημα, στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα, που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τεσσάρων ωρών για να αντιμετωπιστούν οι πολλαπλοί τραυματισμοί του.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, όλα άρχισαν όταν το θύμα συνάντησε στην πισίνα του ξενοδοχείου ένα από τα στελέχη της μονάδας που διασκέδαζε, τρώγοντας και πίνοντας, μαζί με έναν ακόμη υπάλληλο.

Μετά τη λήξη της σύμβασης εργασίας του στο ξενοδοχείο, ο 17χρονος είχε ζητήσει -και του είχε δοθεί η άδεια- να μείνει για δύο ημέρες ως φιλοξενούμενος. Την ημέρα του επεισοδίου έκανε τζόκινγκ στη γύρω περιοχή και καθώς επέστρεφε στη μονάδα συνάντησε στην πισίνα τους δύο άνδρες.

Όταν τον κάλεσαν να πιει μια μπίρα μαζί τους, ο νεαρός αρνήθηκε λέγοντας πως δεν πίνει αλκοόλ. Εκείνοι όμως επέμειναν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση εκτραχύνθηκε και άρχισαν να του πετούν κουτάκια μπίρας και φαγητό, βρίζοντάς τον. Ο νεαρός επιχείρησε να καταφύγει στο δώματιό του, αλλά οι δύο άνδρες τον ακολούθησαν. Σύμφωνα πάντα με όσα διηγήθηκε ο ίδιος στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, το δωμάτιο μπήκε και ο αδελφός του στελέχους της ξενοδοχειακής μονάδας και όλοι μαζί τον έβγαλαν διά της βίας έξω και τον ξυλοκόπησαν άγρια χτυπώντας  στον κεφάλι και στα γεννητικά όργανα.

Το μαρτύριο του 17χρονου κράτησε αρκετή ώρα. Παρά την τραγική κατάσταση στην οποία τον άφησαν οι τρεις νταήδες, κατάφερε και βρήκε τη δύναμη να φύγει από το ξενοδοχείο και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Σοκαρισμένος από την εικόνα που αντίκρισε, ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, έτσι ο νεαρός διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Η μητέρα του 17χρονου προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου κατά των τριών δραστών του ξυλοδαρμού του παιδιού της. Ηδη συνελήφθη ένας 35χρονος, ενώ οι δύο άλλοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό για τον συλληφθέντα, πρόκειται για τον αδελφό του στελέχους του ξενοδοχείου. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία του.

Ο ίδιος διαψεύδει τη εκδοχή του 17χρονου για το περιστατικό και ισχυρίζεται ότι ήταν ο νεαρός που προκάλεσε το επεισόδιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, την ημέρα του επεισοδίου ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από υπάλληλο στην υποδοχή του ξενοδοχείου ότι κάποιος βρισκόταν στο λόμπι, εκτός εαυτού, και έβριζε τους πάντες – προσωπικό και πελάτες.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται, ο 17χρονος ήταν έξω φρενών επειδή είχε απολυθεί και του ζητούσαν να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μετά τις δύο ημέρες που του είχε επιτραπεί να μείνει ως φιλοξενούμενος. Σε κάποια στιγμή, όπως λέει, ο νεαρός πήγε να τον χτυπήσει με μια καρέκλα και εκείνος για να τον απωθήσει, του κατάφερε μια κλοτσιά. Οπως είπε, ουδείς άλλος χτύπησε τον ανήλικο.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.