Ο Πολάκης έσωσε συγγενή του από τον θάνατο

Ο Πολάκης έσωσε συγγενή του από τον θάνατο

Η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού.

Επιστρατεύοντας τις ιατρικές του γνώσεις ο γιατρός στο επάγγελμα αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έσωσε από τον θάνατο έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στη Χώρα Σφακίων, όπου βρέθηκε μάλιστα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr, κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του κ. Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη ως μαρτυρικό χωριό, όταν ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο έδαφος λίγα μέτρα δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και με δικές του προσπάθειες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Μάλιστα ένας αυτόπτης μάρτυρας έγραψε στο facebook για το περιστατικό αλλά σήμερα το πρωί αφαιρέθηκε από το χρονολόγιο του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.