
Παρουσιάστηκε το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της
Στο νέο σήμα έχουν τοποθετηθεί πολλά τρίγωνα με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται το Ν και το Δ ενώ ενδιάμεσα έχει σχηματιστεί το ιστορικός πυρσός που υπήρχε κατά το παρελθόν.
Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε παραδοσιακούς οπαδούς και στελέχη.


Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων