Ξεσπά η Βαρβάρα Φύτρου που έχασε άνδρα και παιδιά στο Μάτι: Πού ήταν τα ελικόπτερα την ώρα της φωτιάς;

Ξεσπά η Βαρβάρα Φύτρου που έχασε άνδρα και παιδιά στο Μάτι: Πού ήταν τα ελικόπτερα την ώρα της φωτιάς;

Στοιχεία για το πού επιχειρούσαν τα ελικόπτερα ή αν βρίσκονταν καθηλωμένα στο έδαφος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ζητά από τις αρμόδιες αρχές η Βαρβάρα Φύτρου.

Είναι η τραγική γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά στη φονική πυρκαγιά.

Στη αίτηση που υπέβαλε δια του συνηγόρου της Βασίλη Καπερνάρου, υποστηρίζει ότι την ώρα της φωτιάς υπήρχαν καθηλωμένα ελικόπτερα, τα οποία δεν επιχείρησαν, κάτι το οποίο πιθανόν ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Υπενθυμίζεται πως η Βαρβάρα Φύτρου, με την μήνυση που έχει υποβάλει, έφερε την υπόθεση στο επίπεδο των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων αφού υπέβαλλε μήνυση κατά 7 ατόμων και κατά παντός άλλου υπευθύνου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Στο στόχαστρο της έχει βάλει τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον τέως επικεφαλής της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη, τους τέως αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ζητώντας την ποινική τους δίωξη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.