Αυτός είναι ο «καθηγητής Φακελάκης»- Δείτε τι δήλωνε στην κάμερα το 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο «καθηγητής Φακελάκης»- Δείτε τι δήλωνε στην κάμερα το 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο- ντοκουμέντο για τα όσα έλεγε πίσω στο 2004 ο... διαβόητος καθηγητής.

Ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, που ζητούσε «φακελάκι» ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα από τους φοιτητές για να τους «περάσει» στα μαθήματα, είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό και πριν από 14 χρόνια.

Το 2004, μάλιστα, είχαν γίνει έντονες διαμαρτυρίες έξω από το ΤΕΙ με τους φοιτητές να αποκλείουν την είσοδο και να ζητούν από τη διοίκησή του να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα εις βάρος του καθηγητή.

Ο «καθηγητής Φακελάκης», μάλιστα, είχε μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την πειθαρχική δίωξη του «καθηγητή Φακελάκη» ζήτησε το υπουργείο Παιδείας

Με αφορμή τη σύλληψη καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, που κατηγορείται για παράνομες δραστηριότητες, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρύτανη του ΤΕΙ, Δημήτρη Χασάπη, προκειμένου ο τελευταίος να ασκήσει άμεσα πειθαρχική δίωξη εναντίον του κατηγορούμενου καθηγητή.

Στη συνέχεια, όπως ενημέρωσε το υπουργείο, ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, θα κινήσει τη διαδικασία ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.

Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον «καθηγητή Φακελάκη» – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που επί σειρά ετών ζητούσε «φακελάκι» από τους φοιτητές για να τους περάσει στα μαθήματα ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο, δεν σόκαραν φοιτητές και γονείς, που ήξεραν, αλλά φοβόντουσαν να μιλήσουν και πλέον κάνουν λόγο για «κοινό μυστικό».

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια. Σε αυτό βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας, ο συγκεκριμένος καθηγητής αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.