Ο λόγος που οι μισοί Ιάπωνες κάτω των 40 είναι παρθένοι!

Ο λόγος που οι μισοί Ιάπωνες κάτω των 40 είναι παρθένοι!

Oι Ιάπωνες περνούν και μόνοι τους καλά...

Σχεδόν οι μισοί νέοι στην Ιαπωνία είναι παρθένοι γιατί δεν έχουν χρόνο για να βγουν ραντεβού και προτιμούν εναλλακτικές λύσεις, όπως οι ερωτικές ταινίες και τα ρομπότ του σeξ.

Περίπου το 44% των ανύπαντρων γυναικών και το 42% των ανύπαντρων αντρών παραδέχτηκαν ότι ήταν παρθένοι στην Εθνική Έρευνα Γονιμότητας του 2015. Σύμφωνα με την έρευνα, το 60% των γυναικών και το 70% των αντρών ηλικίας 18 έως 34 ετών ήταν ελεύθεροι.

Τώρα, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να αυξήσει την γεννητικότητα το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Sex in Japan: Dying for Company» προσπαθεί να εξηγήσει γιατί οι νέοι στην Ιαπωνία κάνουν σeξ όλο και λιγότερο. Ένας από τους κύριους λόγους αυτής της κατάστασης είναι ότι οι νέοι δουλεύουν πολλές ώρες με χαμηλή ασφάλιση.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πολύ χρόνο για να βγαίνουν ραντεβού.

«Υποτίθεται ότι τελειώνω την δουλειά στις 7 το απόγευμα, αλλά σχεδόν καθημερινά δουλεύω υπερωρίες. Συνήθως φεύγω από την δουλειά με το τελευταίο τρένο τα μεσάνυχτα. Τις λίγες φορές που βγαίνω έξω πηγαίνω για ποτό με το αφεντικό μου», ανέφερε ο 26χρονος Τάγιο Χασιμότο, εργαζόμενος στο Τόκιο.

Ο Χασιμότο εξηγεί ότι η αφθονία εναλλακτικών επιλογών στο σeξ κάνει λιγότερο σημαντικό την ανεύρεση συντρόφου.

«Οι άντρες πηγαίνουν σε οίκους ανοχής ή ινστιτούτα μασάζ και μετά για ποτό μετά την δουλειά με τους συναδέλφους τους. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ συνηθισμένη», πρόσθεσε. «Υπάρχουν πολλά μέρη για τους άντρες για να περάσουν καλά. Οι άντρες δεν νιώθουν την ανάγκη να βρουν σύντροφο», ανέφερε η ειδική σε θέματα σχέσεων Άι Αογιάμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.