
Δίωρη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας Λάρισα – Βόλος, καθώς το τρένο έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι αγριογούρουνων και αναγκάστηκαν να περιμένουν λεωφορείο.
Συγκεκριμένα το πρώτο τρένο της γραμμής που αναχωρεί 04:37’ από Λάρισα έπεσε τα ξημερώματα στο ύψος του Βελεστίνου πάνω σε κοπάδι αγριογούρουνων.
Οι επιβάτες συγκλονίστηκαν από ένα γερό τράνταγμα, με το τρένο να ακινητοποιείται και τα φώτα να πέφτουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να επιστρατευθεί λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες στο Βόλο τελικά με δύο ώρες καθυστέρηση.
Ομοίως το επόμενο δρομολόγιο ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση, καθώς αναβλήθηκε το ενδιάμεσο, εωσότου απομακρυνθούν τα νεκρά ζώα κι αποκατασταθεί η γραμμή. Κανονικά και πάλι εκτελέσθηκε το δρομολόγιο των 11:30’ από Λάρισα
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τέλος εποχής: Ο λόγος που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η αυτοκρατορία εστιατορίων του Salt Bae
- «Σε ένα χρόνο εξαερώθηκε»: Αιχμηρός Βαξεβάνης για «τη μάστιγα των δημοσκόπων» και το κόμμα του 24%
- Τιμές super market στα ύψη: Τι συμφώνησαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Γεράσιμος Σκλαβενίτης στη συνάντησή τους