«Δεν έφερε καμία αντίσταση ο Ζακ»

«Δεν έφερε καμία αντίσταση ο Ζακ»

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα για το περιστατικό με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο το οποίο δείχνει αστυνομικούς να βιαιοπραγούν σε βάρος του 33χρονου ενώ εκείνος ήταν αναίσθητος στο πεζοδρόμιο, έρχεται στη δημοσιότητα ακόμη μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών.

“Είδα έναν αστυνομικό να του πατάει το λαιμό και ο άλλος τα πόδια. Αυτό είναι συνήθης τακτική. Πρώτα ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως μετά έφτασε το ΕΚΑΒ. Ήταν άρρωστος, δεν κουνιόταν, δεν έφερε καμία αντίσταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο enikos.gr ο μάρτυρας.

“Ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Σε έναν άνθρωπο που του έχει κοπεί η ανάσα, τον πατάει ο άλλος στον λαιμό; Κάποιος πρέπει να τον κλώτσησε, εκεί άκουσα φωνές από τον κόσμο. Νομίζω ότι είδα την κίνηση αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εκεί ακούστηκαν κάποιες φωνές αλλά δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι κάποιος τον κλώτσησε” συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.