Τετράχρονος έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά – Η μητέρα του ήταν στο σούπερ μάρκετ

Τετράχρονος έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά - Η μητέρα του ήταν στο σούπερ μάρκετ

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη ένα αγοράκι 4 ετών, το οποίο έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, αναζήτησαν τους γονείς του παιδιού αλλά τότε διαπίστωσαν ότι ο 4χρονος ήταν μόνος στο σπίτι και έτσι, χωρίς να υπάρχει κανείς να το σταματήσει, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες συνελήφθη η μητέρα του η οποία ισχυρίστηκε στις αρχές ότι βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ και θα επέστρεφε σύντομα, οπότε άφησε το αγοράκι μόνο του. Την ίδια ώρα ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στη δουλειά.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και θα αφεθεί ελεύθερη προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο παιδί της.

Το τετράχρονο αγόρι φέρει πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αναμένεται να μεταφερθεί στην  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.