Το ανθρώπινο δράμα της νεκρής καθηγήτριας και τα δύο ορφανά παιδιά της

Το ανθρώπινο δράμα της νεκρής καθηγήτριας και τα δύο ορφανά παιδιά της

Μία θλιβερή ιστορία αποκαλύπτεται από τον θάνατο της 49χρονης καθηγήτριας στην Τιθορέα, με τα δύο παιδιά της να μένουν ορφανά και από τους δύο γονείς.

Οδηγός ήταν η 55χρονη Γυμνασιάρχης και συνεπιβάτες η 49χρονη και δύο άνδρες ηλικίας 40 και 51 ετών συνάδελφοί της, όλοι καθηγητές στο Γυμνάσιο της Κ. Τιθορέας. Με βάση τον ΟΣΕ επρόκειτο για την αμαξοστοιχία η οποία εκτελεί το δρομολόγιο από την παλιά γραμμή Λειανοκλαδίου – Τιθορέας.

Το αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες επιχείρησε να περάσει τη διάβαση όταν συγκρούστηκε με το διερχόμενο τρένο, το οποίο παρέσυρε το ΙΧ για τουλάχιστον 1 χλμ. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, στη διασταύρωση του Μοδίου σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική γραμμή, τους έπιασαν οι μπάρες και περίμεναν αρκετή ώρα πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε κι εκείνο σταματήσει για να περάσει η αμαξοστοιχία 1511 που είχε προορισμό την Αθήνα.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί τους, αλλά και κάτοικοι της περιοχής στο lamiareport προφανώς η οδηγός πίστεψε ότι ήταν μία από τις πολλές φορές που οι μπάρες είχαν μείνει κατεβασμένες μετά την έλευση του τρένου και προσπάθησε να διασχίσει τη γραμμή ώστε να μη καθυστερήσουν στο μάθημα χωρίς λόγο. Δυστυχώς δεν είδε την αμαξοστοιχία που τους παρέσυρε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό της 49χρονης καθηγήτριας, που ήταν συνοδηγός και τον τραυματισμό των άλλων τριών ατόμων.

Η σύγκρουση με το διερχόμενο τρένο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, είχε χάσει τον άντρα της πριν από δυο χρόνια και έτσι με τον δικό της θάνατο έμειναν ορφανά τα δυο τους παιδιά, το ένα ανήλικο και το άλλο ενήλικο. Το περιστατικό βύθισε στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.