Υπάλληλος εστιατορίου φτύνει σε πίτσα που ετοιμάζει! – ΒΙΝΤΕΟ

Υπάλληλος εστιατορίου φτύνει σε πίτσα που ετοιμάζει! - ΒΙΝΤΕΟ

Ακριβά πλήρωσε την... αηδιαστική του έμπνευση ένας υπάλληλος πιτσαρίας στο Ντιτρόιτ

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει ήδη viral, προκαλώντας αναγούλες στα μήκη και τα πλάτη της γης, ο Jaylon Kerley ετοιμάζει όπως και κάθε άλλη φορά μια πίτσα σε κατάστημα του Ντιτρόιτ.

Και κάνει το αδιανόητο: φτύνει πάνω στη ζύμη, πριν την καλύψει με τη σάλτσα. Με το που ανέβηκε το βίντεο στο ίντερνετ όμως, ο Kerley όχι μόνο έχασε τη δουλειά του, αλλά συνελήφθη κιόλας.

Η διεύθυνση της πιτσαρίας Detroit Sportservice δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μόλις υπέπεσε στην προσοχή μας από τα κοινωνικά μέσα την Παρασκευή το βράδυ, κλείσαμε αμέσως το συγκεκριμένο κατάστημα και πετάξαμε όλα τα προϊόντα».

Όσο για τη συνάδελφό του Quinelle May, η οποία μοιράστηκε το υλικό στα κοινωνικά μέσα, δήλωσε στον τοπικό σταθμό WILX ότι ο Kerley είχε «μια άσχημη μέρα», γι’ αυτό και ξέσπασε στην πίτσα. Σημείωσε πάντως πως ο συγκεκριμένος είχε πολλές άσχημες μέρες στη ζωή του!

Αποκάλυψε τέλος πως ήταν εκείνος που τράβηξε το αηδιαστικό βίντεο και τώρα δέχεται απειλές από τα πρώην αφεντικά του να το κατεβάσει. Σύμφωνα με άλλο τοπικό σταθμό (WXYZ), η αστυνομία δήλωσε πως μπορεί να συρθεί στο δικαστήριο για το γεγονός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.