Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επέστρεψε! Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επέστρεψε! Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Το δικό του μήνυμα για την επιστροφή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έστειλε ο Σάκης Τανιμανίδης, στην πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες.

«Θα γίνει του… Γκόλντεν Μπάζερ» υπόσχεται ο Σάκης Τανιμανίδης για το νέο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το ριάλιτι ταλέντων του ΣΚΑΪ επιστρέφει στις οθόνες μας την ερχόμενη Κυριακή και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του κριτή του παιχνιδιού, από νωρίς φάνηκαν τα μεγάλα τα ταλέντα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθονται και πάλι στις θέσεις των κριτών, με σκοπό να ξεχωρίσουν και φέτος το… ταλέντο των ταλέντων, ενώ στην παρουσίαση παραμένει σταθερός ο ταλαντούχος Γιώργος Λιανός.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κριτές έχουν δει τα πρώτα ταλέντα. Μάλιστα, ο Τανιμανίδης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τα παρασκήνια και στη λεζάντα που τη συνόδευσε, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τους υποψήφιους που έχουν περάσει από μπροστά τους.

«Στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο ξεκινήσαμε ήδη γυρίσματα, έχουμε ήδη δει τις πρώτες ταλενταρες…και από αυτή την Κυριακή 30/09 μαζί με @ykapoutzidis και @mariabacodimou θα είμαστε και πάλι κοντά σας για να γίνει του Γκολντεν Μπαζερ…» έγραψε.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επέστρεψε! Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.