Εφιαλτικό βράδυ για υποψήφια του GNTM: Βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή!

Εφιαλτικό βράδυ για υποψήφια του GNTM: Βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστή!

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον απόλυτο εφιάλτη βρέθηκε η υποψήφια του Next Top Model και φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών Στέλλα Σαμνιώτη, που πέρασε από την οντισιόν του δημοφιλούς ριάλιτι ομορφιάς στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso και η Μαρία Μεϊμάρη, την οποία θα την δούμε στο Greece’s Next Top Model σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι, πάλεψε με έναν αλλοδαπό ληστή, ο οποίος της επιτέθηκε για να αρπάξει το πορτοφόλι της και το κινητό τηλέφωνό της.

Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, η 22χρονη Κρητικιά, μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της και έβαζε το κλειδί στην πόρτα, όταν της επιτέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος την πέταξε κάτω και άρχισε να τη χτυπά. Η ίδια πάλεψε με τον μονόχειρα ληστή και γλίτωσε.

https://www.instagram.com/p/BmLRU8Uhcoo/?taken-by=stellasamnioti

«Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα. Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου» τόνισε στην εφημερίδα η Στέλλα Σαμνιώτη.

Η νεαρή καλλονή από το Ηράκλειο της Κρήτης μπήκε στο σπίτι της τρέμοντας από τον φόβο και ειδοποίησε την αδελφή της, τον σύζυγό της, καθώς και την κολλητή της που έφτασε με τον φίλο της. Όπως διαβάζουμε, όταν πια συνήλθε από τα χτυπήματα, ενεργοποίησαν τη γνωστή εφαρμογή Cloud και διαπίστωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

«Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να μπουν, γιατί δεν είχαν ένταλμα και φοβούνταν μήπως προκληθεί αναταραχή. Τελικά, οι δύο άντρες της παρέας μου με τη βοήθεια του άνδρα της ασφάλειας εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Τζαμαϊκανός, και τον έβγαλαν έξω. Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει!» καταλήγει με τρεμάμενη φωνή η 22χρονη, η οποία είναι ακόμη ψυχολογικό ράκος και φοβάται να βγει από το σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/Bl2pHhVBS5L/?taken-by=stellasamnioti

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.